Informacje

Private Chef

MOBILNY SUSHI BAR

 Pierwszy i jedyny, w pełni mobilny, sushi bar w Polsce. Obsługujemy bankiety, wesela, imprezy okolicznościowe. Wszędzie tam, gdzie sobie zażyczysz. Zawsze świeżo i smacznie. 

Private Sushi Bar to pierwszy i jedyny taki astronomiczny w Polsce, który wraz ze swoją ekipą uświetni każdą imprezę.

Gotowanie jest sztuką. Przygotowywanie sushi to jej najwyższy poziom. Z naszym barem wprowadzimy Twoje przyjęcie na kulinarne szczyty. Zorganizujemy dla Ciebie kolację wraz z pokazem sushi live cooking w dowolnej lokalizacji. Od wesel, bankietów, cateringów, do prywatnych przyjęć w ogródku, domu, czy plenerze.

  

Nasza oferta skierowana jest zarówno do par młodych, klientów indywidualnych czy biznesowych jak i do agencji weselnych, hoteli lub restauracji.

Proponujemy Państwu kompletną usługę cateringową sushi, połączoną z pokazem gotowania na żywo, zorganizowaną w dosłownie każdym miejscu w Polsce.

 

Dzięki naszemu wielkiemu doświadczeniu gwarantujemy najlepszy smak i jakość wykonanego przez nas jedzenia oraz obsługi i otoczki całego wydarzenia. Wizytówką naszej firmy jest bar – wykonany specjalnie dla nas, z nowoczesnym designem, spełniający funkcję mobilnego sushi baru/restauracji. Dostosowany do wszystkich wymogów, wyposażony w bieżącą wodę, lodówki, co powoduje brak jakichkolwiek ograniczeń w organizowaniu przyjęcia.

  


Czy coś więcej?

Myślą Państwo o czymś innym niż sushi? Z naszym barem to możliwe. Doskonale spełnia on role stanowiska live cooking, każdego innego rodzaju kuchni. Grill w ogrodzie, bar sałatkowy, czy stacja makaronowa nie będą dla nas problemem, a wymienny przód baru pozwoli Wam jeszcze bardziej spersonalizować własną uroczystość.


Każda impreza jest inna, dlatego też podchodzimy indywidualnie do wszystkich naszych klientów. Ilość zamawianego jedzenia/gości, jego skład, cena, użyta zastawa i wszelkie inne kwestie związane z naszą usługą ustalane są na podstawie rozmowy o Państwa potrzebach.


Dla niezdecydowanych przygotowaliśmy specjalne pakiety, dzięki którym łatwo będzie Państwu przeliczyć koszty naszej usługi.

Live cooking open bar:

Pakiet srebrny 60zł/os.

Menu: Selekcja maki i nigiri z rybami, owocami morza i warzywami
do wyboru:
łosoś, ryba maślana, tuńczyk, krewetki, paluszki krabowe, w przypadku braku zakazu do obróbki termicznej wszystkie w/w składniki mogą być przetwarzane termicznie tzn. grillowane, opiekane, itp.
Ogórek, avocado, sałata, rzodkiew marynowana, tykwa gotowana, gotowane grzybki shitake, szczypior, omlet tamago, tofu, melon, mango
Kremowy serek, majonez sojowy, ostry majonez, sos kabayaki, sos chilli jam

Pakiet złoty 80zł/os.

Menu z pakietu srebrnego + węgorz, krewetki w tempurze, warzywa w tempurze, rolki pieczone w tempurze.

Pakiet platynowy 100zł/os. 

Menu z pakietu złotego + halibut, kalmary, kraby soft shell, tatary i czego tylko dusza zapragnie :)

Formuła "open bar" to usługa, która jest główną atrakcją imprezy. A co w przypadku, gdy sushi ma być tylko dodatkiem? Nic prostszego, tutaj również trzy opcje do
wyboru, a my będziemy przygotowani na wykonanie określonej ilości kawałków:

600 sztuk - 3200 zł
900 sztuk - 4500 zł
1200 sztuk - 6000 zł.

 

A dlaczego my?

Private Sushi Bar to działania dwóch kucharzy, którzy śmiało mogą twierdzić, że rozpoczynali wprowadzanie japońskiej kuchni na polskie salony. To też jedyny taki, wykonany specjalnie na nasze zamówienie, mobilny bar gastronomiczny, przed którym poczujesz się jak w tokijskiej restauracji.

Łukasz Groth & Karol Sonnak. Nasz duet jest odpowiedzialny za ten projekt. 

Karol - swoje doświadczenie zdobywa nieprzerwanie od kilkunastu lat. Mówimy tu nie tylko o pracy kucharza w Stanach Zjednoczonych, Anglii, czy Polsce. Za każdym razem w kuchennej hierarchii zachodził wysoko. Ponad to był odpowiedzialny za otwarcie kilku, do tej pory funkcjonujących, restauracji sushi w północnej Polsce. Ceniony w światku gastronomicznym za swoją fachowość, bogaty warsztat pracy i osobowość. Znany z wielu event’ów w kraju w najlepszych hotelach i restauracjach. Obecnie prowadzi własną pracownię cateringową. W jednym zdaniu – Jeżeli jakaś kuchnia ma kłopoty, to znaczy że brakuje w niej Karola. Prywatnie wielki fan żużla, wspaniały ojciec i zapalony wędkarz. 


Łukasz - już w szesnastym roku życia wkroczył w świat gastronomii, swoje pierwsze kroki stawiał właśnie w restauracji sushi. Tam chłonąc ogrom wiedzy i umiejętności postanowił ruszyć w kulinarny wir i kręci się w nim już 11 lat. W tym czasie odwiedził wiele renomowanych hoteli i restauracji, prowadząc w nich szkolenia i cateringi sushi na tysiące osób. Po czasie fascynacji kuchnią japońską, przyszła też pora na inne kraje. I tak wypełniając kilka etatów, stał się uniwersalnym kucharzem, który podoła każdemu zadaniu. Świetny organizator, planista i dusza towarzystwa. Ceniony za wspaniały kontakt z gośćmi, solidność i rzetelność. Kreatywny, zawsze pomocny i wszechstronny. Wielki fan swojego życia i wszystkich ludzi zafascynowanych gastronomią. Prywatnie fan wszystkich sportów, wielbiciel zimowego szaleństwa.

Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu:

tel. 514-311-799

e-mail: sushiprivatechefs@gmail.com